Molly Bloms bravader

Thursday, November 12, 2009

Det slog mig just att i dessa tider då det allmänna säljs ut som en bättre begagnad hora från Moskvas förstäder att vad vore inte bättre än att sälja ut vår svenska försäkringskassa? I dessa tider då krigsförbrytare, och annat löst folk jagas med ljus och lykta över vår vida värld. Men! Nu är det slut för simulerande ukrainska lägervakter och balkanbus.

Problemet är ju att så fort någon förbrytare i den tyngre klassen blivit haffad av någon K-for styrka så blir dom ( förbrytarna, inte nato-styrkan) så väldans skröppliga. De behöver plötsligt syrgas och kan inte gå utan käpp, och det är här försäkringskassan kommer in. Varför inte låta F-kassan i fråga godkänna krigsförbrytarens sjukskrivning? För då vet vi ju vad som kommer hända. Alla kommer ju att bli friskförklarade och hänvisade till den befintliga öppna arbetsmarknaden, och att då få valet att krypa in i kurran i Haag eller gå till arbetsförmedlingen i Hagfors kan göra den mest kallhamrade brottslingen till en människospillra.

Lugn och ro? Jojo, att man är i fängelse är inget hinder för att man ska kunna söka arbete på heltidsbasis.

Så min lösning är: Ge alla krigsförbrytare svenskt medborgarskap, sätt in dom i systemet och låt som ALDRIG komma ur det.Låt dom dödsdansa mellan F-kassan, Arbetsförmedlingen och A.kassan under alla de dagar de har kvar!

Det kallar jag straff!



Ps: Jag är fortfarande i heltidssysselsättningens nät, borta är de dagar med kaffedrinkar och Hem till Gården. Ack.


M

1 Comments:

  • At 6:46 AM, Anonymous Anonymous said…

    Detta MÅSTE komma fram innan det är för sent. VIKTIG UPPDATERING!

    Hotet från Israel

    - Peter Ingestad, Solna

     

Post a Comment

<< Home