Molly Bloms bravader

Friday, October 27, 2006

Entreprenörer se hit!

Nu när högerregeringen roffar åt sig och riksbanken höjer räntan så är det bara ett fåtal som kan skära guld med täljkniv. Nämligen inkassoföretagen. Så här kommer jag med lite tips hur inkassoföretagsbranshen kan utvecklas.

1. Bimbo Inkasso. Den skuldsatte blir tillskickad en bimbo som stannar i hemmet ( och pratar!) tills skulden är reglerad. I riktigt motsträviga fall kan man skicka Carolina Gynning. Tänk att ha henne gastandes i vardagsrummet live!
2. Metal Inkasso. En arbetslös hårdrockare med alla attribut skickas hem till kunden. I hemmet kommer denna hårdrockare att helt utan förvarning kräma i gång stereon och börja headbanga. Förutom detta kommer han även lägga upp sina otvättade fötter på bordet och äta ostbågar i tid och otid. Han kräver även ett helt kylskåp fullt med folköl.
3. Mim Inkasso. En tvättäkta gatumimare skickas till kunden. Denna mimare är utbildad i Frankrike och har som specialitet att "härmas". Är nog ett av de mest effektiva inkassometoderna anar jag.
4. Livets ord Inkasso. En livetsordare kommer till hemmet och predikar den sanna tron. Kan även börja bryta ut i tungomål och tvinga kunden att lyssna på kristen "hårdrock"
5. Gyckel Inkasso. En gycklargrupp skickas helt sonika till kunden som dygnet runt måste stå ut med gyckelföreställningar, tills hatten är fylld med det belopp som kunden är skyldig.

Vem fan behöver företagskonsulter?

Molly

0 Comments:

Post a Comment

<< Home