Molly Bloms bravader

Tuesday, April 10, 2007

Förnya högern!!. I de nya moderaternas Sverige ska arbetarna stå med mössan i hand och bocka inför överheten. Annars sänker vi a-kassan ännu mer! (och det vill vi ju)*

Som en händelse har jag på smutsiga vägar fått tag i de nya moderaternas agenda. Håll till godo: Detta hvilja den svenska högern:

  1. Återinföra statarsystemet. Det finns idag mängder av gods som saknar goda arbetare. Med införande av statarsystemet kommer denna grupp att tillgodoses samtidigt som vanligt folk kommer till insikt om vad kroppsarbete innebär (stataren är även avdragsgill som caddie)
  1. Återinförande av folkskolan. Att uppfostra arbetarklassen kan ses som kontraproduktivt. Nödvändiga kunskaper vore att kunna katekesen och tio guds bud och att en golfbana har 18 hål.
3. Återinförande av den graderade rösträtten. Ju högre inkomst desto fler röster. För att förhindra att arbetarklassen får en ökad inkomst kommer dessa att tillskrivas högre avgifter. (så höga att ett green card aldrig kan komma bli aktuellt)

4. Frisksporten golf bör räknas som friskvård, liksom kulturyttringen stekning och bör därför vara avdragsgill för den som det brukar.


* Ersättning i form av kontanter för medborgare som inte gör någonting kan bara komma i fråga för samhällsbyggande individer. Som samhällsbyggande individ räknas de individer som erhåller skattelättnader och således icke de som tillskansar sig bidrag.


M- Som i Molly

1 Comments:

  • At 7:28 AM, Anonymous Anonymous said…

    Du är inte cynisk bara en klarsynt realist som är kunnig i politisk historia och skriver bra...
    De verkliga cynikerna sitter i regeringen...

     

Post a Comment

<< Home