Molly Bloms bravader

Saturday, June 03, 2006

BEGRÄNSA RÖSTRÄTTEN!!!

Vad jag hatar just nu:

1. Den här infantiliseringen av Hårdrocken. Ja okej, jag ville också att Lordi skulle vinna. Men nu blir det sommarturneér och spelningar på skansen, och nu kommer det vallfärda småbarnsföräldrar och allt blir en enda stor folklig spya av Langos och Kopparbergs Cider. När kommer Gothen att nå samma "Kultstatus"? För det är väl den som är nästa "grej".

2. Tevekockar som bara gör äcklig mat och som inte tar ansvar för något, utan bara vräker i socker och fett och tar upp dyr tevetid med att göra majonäs i teve när det finns prima att köpa färdig. Mat-Nicklas, In i skamvrån med dig!

3. Alla Homestyling program. Jag är inte så lite less på ett fat i keramik fylld med limefrukter som någon bright satt på en gammal gisten stol i nåt jävla förmak. Bannlys frukt som prydnad nu!

4. Ständig favorit: Kungahuset. Vad kostar ni? Snart är det Nationaldagen. Rätt åt er att ni jobbar då ialla fall. Sveriges dyraste socialfall sänds härmed till förorten utan att passera gå.

5. Alla som talar om naturliga saker. Allt som är naturligt är förstås att föda utan smärta, vara hemma med sina barn, amma i 5 år. Jag hatar att begreppet naturlighet blivit ett slags statiskt begrepp utan några som helst vilja att utvidga begreppet i fråga. Någon har beslagtagit dess fält och gjort en hegemoni av det! Det gillas inte.

6. Att vi bor i ett samhälle där de svaga, fattiga och sjuka blir svagare, fattigare och sjukare. Medan en klass av nyrika sakta men säkert inmutar sina positioner. Vi är inget samhälle som mår bra eller som det går bra för. Den tjocka Fürhern med korvfingarna försöker bara intala er att det är så. NI ÄR LURADE.

7. Konsumtionssamhället och IKEA-manin. Tänk: För varje jobb som skapas i ett externt handelscentrum, försvinner 2 i stadskärnan. Vem faan tror ni tillverkar IKEA-prylarna? Precis, Glada kineser som bor i smurfbyn så klart.

8. Destroy the city aktivister. Fjällrävenfittor och postorderdreads är allt jag säger. ( och bortskämda akademikerbarn)

Ja det var allt för idag.
Högtryck och lågtryck.

Molly.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home