Molly Bloms bravader

Tuesday, May 23, 2006

En klassiker i repris.

Som ni kanske alla har hört så kommer Luleå Tekniska Universitet att omstrukturera. Det är alltså en organisationsförändring på gång, Både kurs- och anställningsmässigt. Så här kommer ett litet smakprov på några av höstens nya kurser, håll i er:

1. Litteraturvetenskap för dyslektiker, 20p helfart.
2. " Das Ding an sich" För dig som vill bli pretantiös, förtur ges till de som gått kursen filosofi i litteraturen. 5 p halvfart kvällstid.
3. "Freud för förskolan" För dig med fritidspedaog- eller förskollärarexamen. (yey sooz!) Kursen kommer på ett lättfattligt sätt gå igenom Freud och Psykoanalysen så deltagaren får kan implementera sina kunskaper i sin verksamhet. Kursen ges på engelska 10p heltid.
4. "Från Falco till Rammstein" Tysk populärmusik kontrasterande Väst och Östtyskand enande. För dig som är speciellt intresserad av tysk populärmusik och nutidshistoria. 10 p halvfart.
5. "Horace Engdahl- Clown eller vagabond" I kursen studeras Horace Engdahl ur ett Post- postmodernistiskt perspektiv. I kursen ingår studieresa till akademien. 5p kvartsfart kvällstid.

Nå LTU var är mitt konsultarvode?

M.

1 Comments:

  • At 9:12 PM, Blogger Sooz said…

    Jag är sedan länge anmäld till den kursen. Så det så, funderar på att komplettera med den om Horace bara för att.

     

Post a Comment

<< Home